logo ECNB

knopHome
knopNieuws
duurzaam_wonen
energiek
knopLid
topside
U VINDT HET TOCH OOK BELANGRIJK DAT:
 
  • uw woonomgeving aantrekkelijk is en blijft;
  • de plaatselijke economie opbloeit;
  • de natuur en cultuur op Noord-Beveland blijft bestaan;
  • waar mogelijk duurzame oplossingen worden toegepast;
  • via gezamenlijk activiteiten bovenstaande doelen gerealiseerd worden.
underside

ENERGIEK ZEELAND

Kom voor veel praktische informatie over duurzaam wonen naar onze Energie-evenementen in de dorpskernen in 2021 of maak een afspraak met deskundigen in het infocentrum van de Gemeente Noord-Beveland.

echtwaar Laatst bijgewerkt:
januari 2021

Vragen? Mail de
secretaris.

Energie Cooperatie:
NL98 RABO 0322 9592 09
KvK 57218331


logo gemeente
plaatje1plaatje2plaatje3    


ENERGIEK ZEELAND

Energiek Noord-Beveland heeft ook de samenwerking met Energiek Zeeland vorm gegeven. Drie bestuursleden hebben de opleiding voor woningambassadeur gevolgd. Voor woningeigenaren is het vaak lastig om te bepalen hoe de eigen woning het slimst verduurzaamd kan worden. Wat is er allemaal mogelijk? In welke volgorde en door welke partijen kun je de maatregelen het beste laten uitvoeren? Hoe houd je het betaalbaar? Welke subsidies zijn er? En hoe zorg je ervoor dat je woning niet alleen nu, maar ook later bij je wensen aansluit?
Energiek Zeeland helpt woningeigenaren hierbij. Met een web portal, onafhankelijke, vrijwillige Zeeuwse woningambassadeurs en met Zeeuwse aannemers en installateurs. De wensen van de woningeigenaar en zijn woning staan hierbij centraal.

Onze eigen EPA adviseur heeft inmiddels ook ruim 30 adviezen (met subsidie van ENERGIEK Noord-Beveland en de gemeente) gegeven aan huiseigenaren. Deze service blijft beschikbaar!!

Informatie

Ga voor meer informatie over Energiek Zeeland naar de website.

energiekzeeland


-->