Hierbij stellen we ons de volgende vragen:


1. Hoeveel energie verbruik ik?

2. Hoe kan ik snel op energieverbruik besparen?

3. Moet ik misschien een energiescan laten maken met een maatwerkadvies om verder te besparen?

4. Zal ik zonnepanelen aanschaffen?

5. Zijn er alternatieven voor de HR-ketel?

6. Van welke subsidies en leningen kan ik gebruik maken?

Klik in het menu voor meer informatie over deze vragen!


 

Werkgroep


Heb je specifieke hulp nodig? Neem dan contact op met de werkgroep Duurzaam wonen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik op één van de namen om hem of haar te mailen!In Colijnsplaat is een duurzaamheidsgroep actief om gezamenlijk hun eigen huis energiezuiniger te maken door kennis en ervaringen te delen. De groep komt bij één van de deelnemers thuis samen. Het is leerzaam en gezellig om op deze manier ervaringen uit te wisselen en ter plekke te kijken hoe de ander het heeft aangepakt. Energiek Noord-Beveland wil ook in de andere kernen graag een werkgroep opzetten. Geïnteresseerd?
Neem contact op met Thijs v.d. Velden of Pieter Baaijens.


In het kader van de samenwerking met Energiek Zeeland zijn ook 3 woningambassadeurs, die woonachtig zijn op Noord-Beveland, opgeleid.

Voor nadere informatie kunt u het Voorlichtingscentrum Duurzaam Bouwen Noord-Beveland bezoeken aan de Noordeindestraat 23 in Wissenkerke.
Afspraken via onderstaand mailadres.

Agenda


Energie evenementen


Energiek Noord-Beveland had het voornemen om in het najaar samen met een aantal partners een Energie-evenement in iedere dorpskern te organiseren. Op dit moment is nog niet duidelijk of dat ook daadwerkelijk mogelijk is.
We zullen u daarover in het najaar verder informeren.
(Zie verder bij Nieuws)Contact opnemen met Energiek
Noord-Beveland


Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u deelnemen aan één van onze projectgroepen, meldt u zich dan aan bij de secretaris:
Thijs van der Velden
(email: zie onderaan pagina).
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Het lidmaatschap biedt voordelen, als u deelneemt aan onze projecten. Daarnaast levert u een bijdrage aan de leefbaarheid op ons eiland.


 

Laatst bijgewerkt: juli 2021 

eindeloos