De grootste besparing leveren zonnepanelen op het eigen dak. Met de huidige salderingsregeling verdient u die investering veelal in 6 jaar terug. En daarna blijven ze nog een periode van 20 jaar energie leveren. Een grote besparing in euro's en in CO2-uitstoot. Uw eigen groene energie.

Zoals u wellicht weet is de regering voornemens om de salderingsregeling vanaf 2023 af te bouwen. Recent is er wat meer informatie gekomen op welke wijze dat mogelijk gaat gebeuren. Meer informatie daarover kunt u vinden op de website van de Vereniging Eigen Huis.

Wilt u toch graag zonnepanelen op uw dak, maar hebt u het geld daarvoor niet op de bank staan, dan kunt u overwegen om zonnepanelen te huren. U huurt dan voor een periode de zonnepanelen, betaalt minder voor uw energie en u kunt na een periode van 10 jaar eigenaar worden van de panelen tegen een tarief van 50 euro per paneel. Daar kunt u al voor sparen met de korting van 15-20 euro die het huren van de panelen u per maand oplevert. Meer informatie daarover kunt u vinden op de website van Zelfstroom

Ook via de Samangroep in Zierikzee kunt u zonnepanelen op eigen dak huren.
Klik hier voor meer informatie.

 

stap1       stap2 stap3       stap4 stap5       stap6Agenda


Energie evenementen


Energiek Noord-Beveland had het voornemen om in het najaar samen met een aantal partners een Energie-evenement in iedere dorpskern te organiseren. Op dit moment is nog niet duidelijk of dat ook daadwerkelijk mogelijk is.
We zullen u daarover in het najaar verder informeren.
(Zie verder bij Nieuws)Contact opnemen met Energiek
Noord-Beveland


Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u deelnemen aan één van onze projectgroepen, meldt u zich dan aan bij de secretaris:
Thijs van der Velden
(email: zie onderaan pagina).
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Het lidmaatschap biedt voordelen, als u deelneemt aan onze projecten. Daarnaast levert u een bijdrage aan de leefbaarheid op ons eiland.


 

Laatst bijgewerkt: juli 2021 

eindeloos