Hoeveel energie verbruik je?


Bewust worden van je verbruik:

Zoek eens enkele oude jaarafrekeningen erbij om te zien wat u jaarlijks aan gas en elektra gebruikt; vraag uw energieleverancier om een 2-maandelijks overzicht en bewaar dat. Als je niet weet wat je verbruikt wordt het wel erg moeilijk om te weten wat je bespaart of kunt besparen.
Kijk ook eens naar het gebruik van een slimme thermostaat. Die kan je helpen om je huis energiezuinig te verwarmen. Voor praktische informatie ga je naar de website van Milieu Centraal.


Agenda


Energie evenementen


In 2021 organiseert Energiek Noord-Beveland samen met een aantal partners een Energie-evenement in iedere dorpskern voor alle inwoners van Noord-Beveland die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en met name voor woningeigenaren. (Zie verder bij Nieuws)Contact opnemen met Energiek
Noord-Beveland


Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u deelnemen aan één van onze projectgroepen, meldt u zich dan aan bij de secretaris:
Thijs van der Velden
(email: zie onderaan pagina).
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Het lidmaatschap biedt voordelen, als u deelneemt aan onze projecten. Daarnaast levert u een bijdrage aan de leefbaarheid op ons eiland.


 

Laatst bijgewerkt: maart 2021 

eindeloos